• Rreziku nga infarkti në stinën e dimrit

  • January 09, 2019 07:00

  Kjo është arsyeja pse ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje nëse vuani ose jeni në rrezik të sëmundjeve të zemrës. Cila është lidhja mes të ftohtit dhe infarktit?

 • Këshilla se si të mbrohemi nga i ftohti

  • January 08, 2019 22:00

  Nga e mërkura deri të dielën temperaturat shkojnë deri në -13 gradë në zonat malore, ndërsa në bregdet dhe zonat e ulëta do të arrijnë në -4 gradë. Dimri dhe tempe...

 • Shkenca i zbulon top shtatë përforcuesit e trurit

  • January 08, 2019 16:00

  Çfarë janë “përforcuesit e trurit”? Pyetje e mirë. Përforcuesit e trurit janë çdo gjë – zakonisht në formë të ushqimi ose suplementi nutricional – që jua forcojnë aftësinë mendo...

 • Frikë nga gjilpëra?

  • January 08, 2019 08:30

  Ka njerëz që vetëm duke parë një shiringë që merr gjakun, përpiqen shumë të kontrollojnë ankthin dhe kanë një ndjenjë të fikti. Si ndodh? Bëhet fjalë për një reagim mjaft...