• Plisat me mesazh të rëndësishëm kombëtar

    • February 27, 2019 18:00

    Prishtina dhe Trepça u takuan në çerekfinale të Kupës së Kosovës në palestrën e sapo ndërtuar në Rahovec, me klubin nga kryeqyteti që triumfoi, raporton Gazeta Express....