• Dobësohu n’shpi!

  • January 18, 2019 10:30

  Për të humbur peshë apo për të filluar një jetë më aktive dhe më të shëndetshme, nuk ju duhet domosdoshmërish një anëtarësim në fitnes që zakonisht kushton shtrenjtë, ju merr ko...

 • “Konflikti” seksual

  • January 18, 2019 06:30

  Sa më shpejt t’i pranojmë ndryshimet themelore midis meshkujve dhe femrave, aq më shpejt mund ta mbrojmë debatin për to dhe të fillojmë të bëjmë seks. (Dr. Stephen T. Colbert D....

 • Ç’tregojnë zënkat në çift për lidhjen tuaj?

  • January 16, 2019 20:30

  Kur je në një lidhje, zënkat janë të pashmangshme. Por nëse këto bëhen gjithnjë e më të shpeshta është e natyrshme ta pyesni veten nëse lidhja ka arritur fundin Përpara s...