• Si ta gëzosh femrën për vetëm disa sekonda

    • October 01, 2018 17:00

    Meshkujt e vërtetë kurrë nuk heqin dorë nga joshja e bashkëshortes së vet, madje edhe kur janë së bashku me vite të tëra. Angazhimin të cilin e bëjnë për ta joshur nuk duhet të...

  • Shtëpi rurale vikendi (Foto + Plani i studios)

    • September 30, 2018 16:30

    Kjo shtëpi në mënyrë të shkëlqyeshme bashkon stilin modern dhe rural dhe shërben si strehim ideal në natyrë për pronarin e ri dhe miqtë e tij. Studioja Cadi Arquitetura k...