• Përse i duam kamerieret

    • January 21, 2019 21:00

    Sa tregime të pikëlluara kanë dëgjuar, sa zemra të thyera kanë shëruar me këshilla të thjeshta, mirëpo edhe kanë qenë aty kur është dashur të festonin pagën e parë Ata ja...

  • Përkujdesuni për qenin e shtëpisë

    • January 21, 2019 17:00

    Në radhë të parë llogarisni koston e blerjes së qenit dhe të aksesorëve. Pastaj vazhdoni me sterilizimin/kastrimin dhe identifikimin. Së fundmi, por jo nga rëndësia, llogariten...