• Sa shpesh duhet pastruar peshqirët

  • February 21, 2019 11:00

  Nëse logjika juaj është se peshqirët duhet pastruar më rrallë pasi që përdoren vetëm në trup të pastër, atëherë e keni shumë gabim. Ralitsa Prodanova, eksperte e pastrimi...

 • Shtëpia juaj, në zemër të qytetit mbush 3 vite!

  • February 21, 2019 09:00

  Nuk thuhet kot “Shtëpi, e ëmbla shtëpi”.Është shtëpia ajo që krijon kujtimet më të bukura, ofron rehatinë dhe ngrohtësinë dhe bashkon familjarët dhe miqtë tanë më të dashur. Ç...

 • Truk për pastrimin e xhamit dhe rrjetës së furrës

  • February 20, 2019 18:00

  Një ndër pjesët të cilave u kushtojmë më së paku kujdes, më lehtë i harrojmë dhe më rrallë i pastrojmë, janë xhami dhe rrjeta e furrës Po ju paraqesim mënyrën si t’i lani...