• Shkenca ju jep lejen të bëni seks me ish- partnerin

    • October 18, 2018 12:00

    Një teori thotë se nëse bëni seks me ish- partnerin pas ndarjes, ju menjëherë e zhbëni tërë punën e vështirë që e keni bërë për të vazhduar tutje dhe procesi i ndarjes automatik...

  • Cilët meshkuj janë më tërheqës për femrat?

    • October 17, 2018 19:30

    Një hulumtim gjerman ka treguar që meshkujt narcisoidë, të cilët kanë mendim pozitiv joreal për veten, janë më tërheqës për femrat se sa meshkujt normalë. Në hulumtim ësh...