• Hierarkia satanike

  • February 08, 2019 01:00

  Shumë informata e shumë njerëz kalojnë në jetën tonë, por vetëm ata më të rëndësishmit arrijnë të lënë gjurme te ne!

 • Përse vetmia është gjë e mirë për ju

  • February 07, 2019 15:30

  Të gjithë ne kemi dëshirë të dashurojmë e të ndihemi të dashuruar, dhe ndonjëherë jemi të gatshëm ta sakrifikojmë edhe lumturinë tonë hatri i dashurisë. Por, siç duket li...

 • Personat religjiozë janë më të lumtur

  • February 07, 2019 11:30

  Personat religjiozë që marrin pjesë rregullisht në grumbullime fetare kanë tendenca të jenë më të lumtur. Studimi i kryer nga ‘Pew Research Centre’ ka krahasuar jetët e p...

 • Kur duhet mbajtur qenin në familje

  • February 07, 2019 09:00

  Ka shumë nga ne që dëshirojmë të kenë një qen për ta pasur në familje dhe për t’u kujdesur për të, pse jo dhe të luajmë së bashku në kohën e lirë. Futesh në mendime kur l...