• Rutina relaksuese joga që jua djegë 500 kalori

  • October 12, 2018 10:30

  Praktika e lashtë e jogës fokusohet në forcë, fleksibilitet dhe frymëmarrje. Me origjinë në Indi para 5,000 vjetëve, joga është adaptuar në shumë shtete me përdorimin e s...

 • Kujdes, mos gaboni!

  • October 12, 2018 00:00

  Dashuria është si ngasja e automobilit: starton ngadalë, vozit shpejt, por frenon vetëm kur është, shumë vonë. (Sagani)

 • Cilat femra i dashurojnë meshkujt

  • October 11, 2018 18:30

  Secili mashkull kërkon karaktere të caktuara të cilat e zgjedhura e zemrës së tyre do të duhej t’i ketë, mirëpo shumica e hulumtimeve tregojnë që disa cilësi vërtet janë të dësh...