• Grindavece, por me arsye

    • December 06, 2018 08:30

    Gjashtë në shtatë femra ngrihen me humor të keq dhe të nevrikosura, në kohën që grindja mëngjesore është ‘cilësi’ e një në katër meshkuj. Mos u nxitoni të mendoni se, pro...

  • Thënie inspiruese nga njerëz të suksesshëm

    • December 04, 2018 15:30

    Lista e mëposhtme është me thënie nga disa prej njerëzve më të suksesshëm në botë. Duke e lexuar listën, shpresojmë se do të motivohen e inspiroheni për t’i realizuar të...