• Cilët persona i duan macet dhe cilët i duan qentë?

    • October 09, 2018 10:30

    Edhe pse ka njerëz të cilët njësoj i duan edhe qentë, edhe macet, të gjithë e dimë mirë që tema e rivalitetit të përhershëm midis adhuruesve të maceve dhe adhuruesve të qenve ku...

  • Si dhe çfarë të ushtrojmë sipas fazave të ciklit

    • October 09, 2018 00:30

    A e keni ditur që ndryshimet hormonale nëpër të cilat kaloni në faza të ndryshme të ciklit mund të jenë edhe përparësi juaja në arritjen e efektit maksimal nga ushtrimet trupore...