• Sa shpesh duhet ndërruar çarçafët?

  • October 08, 2018 12:30

  Produktet të cilat i përdorim çdo ditë duhet të përzgjidhen dhe mirëmbahen me shumë kujdes! Çarçafët, jorganët dhe jastëkët në shtretërit tanë janë produkte esenciale që ndikojn...

 • Sa gjatë mundemi pa seks?

  • October 07, 2018 21:00

  Frekuenca e seksit nuk thotë nëse ai është i mirë apo i keq. Megjithatë, sasia mund të tregojë nëse jemi të kënaqur me marrëdhëniet seksuale dhe sa jemi të kënaqur me këtë marrë...

 • Rregullat martesore të cilat duhet të thyhen

  • October 07, 2018 12:00

  Të gjithë ne para se të martoheshim kemi marrë këshilla të mira për një martesë të suksesshme nga nënat dhe gjyshet tona. Megjithatë, a janë këto këshilla me të vërtetë të dobis...

 • Besnikë janë politikanet dhe bujqit

  • October 07, 2018 06:30

  Meshkujt duhet të martohen me politikane, sepse një për qind e femrave në politikë tradhton – thotë hulumtimi i sajtit Ashley Madison, i bërë midis rreth 1.000 të intervistuarve...

 • Inteligjenca e qenit

  • October 06, 2018 11:30

  Inteligjenca e qenit është kuptim i gjerë dhe ajo mund të shihet, duke pasur parasysh sjelljen në kushte të ndryshme, varësisht nga dedikimi, raca dhe aftësia e tij. Mund...

 • Super forcë për 20 minuta në ditë! (Video)

  • October 06, 2018 06:00

  Forca maksimale mund të ndërtohet me efikasitet duke përdorur peshat më të rënda dhe variacionet e stërvitjeve të avancuara nëpërmjet ushtrimeve në tempin më të ngadalshëm dhe m...